måndag 10 december 2012

Grymma Louise och förra veckans träning


Min gymnasiekompis Lollo (i mörkt hår) har alltid imponerat stort. Hon är den starkaste tjejen jag känner, och har en vilja av stål. Just nu gör hon succé i Reebooks Crossfit team. Om jag bara skulle kunna göra en enda av hennes pull ups vore jag nöjd. I klippet ovan kör hon en battle enligt följande: 

21-15-9
OH squats 35 kg
Pull ups
Double unders (42-30-18)

Lollos nivå kommer jag aldrig att komma upp i, men jag kämpar i alla fall på med mitt mål att träna tre gånger i veckan. Förra veckan såg ut som följande.

Måndag: Hemmapass á la Lofsan (20 min).
Onsdag: 11 km cykling (30 min) plus en väldans massa skottning.
Lördag: Hemmapass med åtta olika övningar (30 min), bland annat burpees, knäböj, dips och armhävningar (30 x 3, varvat med 3 x 3 pulshöjare). Passet avslutade jag med 60 sek plankan. Nu: ny vecka, och därmed en önskan om att äntligen komma ut på skidorna.

Inga kommentarer: