torsdag 8 november 2012

Shopping, julfeeling och badminton


Min helg började som vanligt runt klockan 16 i dag. Helt klart värt att rekommendera. Efter jobbet åkte jag till mina gamla hoods i Sickla Köpkvarter för att uppdatera garderoben en aning. Och, smygstarta julkänslan genom att klämma lite på alla julgrejer som sakta men säkert håller på att ta över butikerna. Kvällens fokus låg annars i att hitta ett par varma skor. Mina alternativ Converse kontra finstövlar känns inte längre hållbara när temperaturen numera ligger runt nollan på morgonen. Efter att systematiskt ha gått igenom skobutikerna hittade jag ett par "Bally Curling"-liknande kängor inne på Rizzo. Både snyggare och billigare än originalet, så jag slog till. Maten intogs med snyggt sällskap inne på Forno Romano (missa inte deras pastarätter!), och avslutades, såklart, med en himmelskt god smoothie från Naked Juice Bar. Jag saknar att bo i Sickla, det gör jag.

Efter att ha pustat ut en halvtimme här hemma drog jag vidare för att spela badminton. En av veckans höjdpunkter får jag lov att säga, trots att jag spelade uselt. Kanske var det den där pastan som gjorde mig seg i både psyke och ben, men jag lyckades inte ta ett enda set. Skärpning. Att ladda med pasta funkar bra inför ett lopp, men tydligen inte så bra inför ett badmintonpass. I morgon har min man lovat att jag ska få sovmorgon. Ni hör ju själva, jag är inne i något slags drömdygn!