tisdag 20 november 2012

Nedräkning

Las Palmas, mellandagarna 2007.
Fem veckor till julafton. Tro det eller ej, men det är faktiskt sant. Klyschan "tiden går så snabbt" är ett faktum. Vi vet fortfarande inte riktigt vart vi kommer att fira jul i år. Kanske Kanarieöarna? Fast Thailand står såklart högt upp på listan. Skottland är också aktuellt. Det senaste jag hörde från Tobias familj var i och för sig rykten om en jul i Sälen. Vi får helt enkelt vänta och se vad som dyker upp i biljettväg. Lite ovisshet bidrar i allra högsta grad till lite spänning i ett annars ganska dystert novembermörker...

3 kommentarer:

Life of Lisa sa...

Fantastisk bild, jag älskar (att hata ;)) att se sånt där och bli så ressugen.

Vilka härliga jul-dilemman, aaavis!
Fast samtidigt så har vi lite backlogg på det där med jul efter alla jular hemifrån så när det väl är hemmajul varannat år i bästa fall så är suget stooort efter allt vad svensk jul heter. Jag kommer förmodligen vara en pain in the ass för alla i min omgivning hela december, bara lyssna på julmusik och dricka julmust och glögg varenda dag. :)
(sen kommer jag läsa din blogg när ni är på något härligt ställe och gråta en skvätt för att jag inte är borta och upplever nya saker)

Monica sa...

Jag håller tummarna för att ni hamnar någonstans där ni trivs och känner er hemma.

Unknown sa...

bears jerseys
coach outlet
chicago bulls jersey
ralph lauren
ugg outlet
ed hardy
ralph lauren pas cher
replica watches
nhl jerseys
christian louboutin outlet