måndag 19 november 2012

Nattliga slutsatser och förra veckans träning.


I natt steg jag upp klockan 03:20 för att skjutsa en styck lillasyster till flygbussen vid Gullmarsplan för vidare avfärd mot Berlin. Två insikter slog mig. 1) Om det alltid var så lite trafik i Stockholm som mitt i natten, skulle jag vara en betydligt tryggare bilförare. 2) Det var alldeles för länge sedan jag var i Berlin. Sedan jag bodde där mellan 2004-2005 har jag bara varit tillbaka en gång. Inte ok.

Nämnda lillasyster och jag var flitiga i spåren i somras, när vi tränade för fullt inför Tjejmilen. I helgen har det inte alls blivit några pulshöjande aktiviteter. Jag ansåg mig ganska nöjd efter förra veckans fyra pass. Det gjorde tydligen min kropp också, med tanke på att jag hade grym träningsvärk både lördag och söndag. Förra veckan såg det alltså ut så här.

Måndag: 5 km löpning (utomhus). Gäller att passa på att njuta av dagsljuset medan man kan.
Onsdag: Casall T.O.D # 47. Aj!
Torsdag: SatsPowerStep på Liljeholmstorget. Och ja, det gjorde riktigt ont i mina redan mörbultade ben sedan onsdagens mördarpass med Matthew Griffiths.
Fredag: Styrketräning med fria vikter på Sats, Haninge. Fokus armar. Inte min effektivaste träning någonsin, men ändå.

Denna veckan väntar diverse roligheter och mycket jobb. Just i dag är jag hemma med en småförkyld Julia. Tydligen står Pippi-memory och pussel på schemat. Auf wiedersehen!

1 kommentar:

Fnulan sa...

Oj vad trött jag blev av all din träning =)))