torsdag 25 oktober 2012

Privet Moskva!

Äntligen dags. Sent igår kväll började resfebern att smyga sig på. Det slår liksom aldrig fel. Jag hade svårt att somna, och fick stiga upp flera gånger för att packa ner grejer jag hade glömt. Efter att ha vaknat säkert 5 gånger under natten, steg jag upp klockan 05:00. Omänskligt tidigt, absolut! Efter att ha pussat en styck sovande man, och två styck sovande barn, rullade jag ut kabinväskan i ett sovrusigt Stockholm. Arlanda nästa.

Jag ser fram emot att möta en onekligen intressant stad. Har ni några tips på vad vi ska se och göra? Please do tell!

2 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Ja, det var ju tunnelbanan då ;) Trevlig resa! Ska bli intressant att följa på bloggen!

Annika/Resfredag sa...

Tack för tipset. Tunnelbanan, ja, vad säger man? Kändes som att stiga in i ett palats!