onsdag 24 oktober 2012

Feminint mingel


Efter jobbet idag åkte jag in till stan för att hänga en stund på Feminint inne på Sibyllegatan. Skön kontrast att få fingra på snygga underkläder och lukta på väldoftande parfymer kontra att hänga med näsan i lagboken. Tack Mgroup, och Feminint, för en schyst paus från vardagen. 


Jag fastnade för de här fina "badbomberna". Funderade på att köpa ett gäng till Tobias nyinförskaffade (portabla) bubbelbad, men vet inte riktigt hur han skulle känna inför att ligga i sin pool med rosendoftande badolja som klibbar fast sig så där härligt på huden. Hm, får nog ge kvällens inköp till någon annan.


Mitt trevliga mingelsällskap Lisa kommer, precis som jag, att köra Tjejvasan 2013 (gah, jag ska verkligen göra det. Hjälp!). Efter minglet körde vi lite karriärssnack på ett café, där även Linda mötte upp. Linda, som är längdskidåkare i grunden, har lovat att köra teknikpass med mig och Lisa i vinter. Så snön, du kan komma nu. Vi är redo!

Inga kommentarer: