lördag 15 september 2012

Golfänkor

Den där golfen alltså. Så älskad av min man och hans golfgäng! (... kanske inte riktigt lika älskad av mig och resten av golffruarna). Ett par gånger om året drar de iväg på sina resor, och i torsdags var det dags igen. Jag och Maria "golfänkar" tillsammans ikväll. Jag har hört ryktas om att hon har med sig en stor påse lösgodis, så jag gissar att vi klarar oss igenom de sista timmarna innan männen kommer hem. Imorgon är det jag som tar sovmorgon, eller vad säger du älskling? :)

Edit: Sovmorgon? Nope. Jag vaknade superpigg redan innan kl 07:00. T och barnen sover fortfarande, själv laddar jag med brakfrukost för att senare ge mig ut i höstsolen och springa. Jag blev både imponerad, och inspirerad, av släkt och bekantas insatser på halvmaran igår. Fattar ni: 21095,7 meter!? Galet.

När makarna inte golfar hänger vi gärna tillsammans på alptoppar i Schweiz.

2 kommentarer:

Fröken M sa...

jag känner igen det där, golf tar mycket tid här hemma med, men ska jag vara ärlig så tycke jag det är riktigt skönt att vara själv ibland...
jag får regera över fjärrkontrollen, äta hejdlösa mängder godis och slummra i soffan utan att någon väcker mig. Perfekt - bara det inte blir för ofta :)

Monica sa...

Hoppas de och ni har haft riktigt roligt!!! Kram.