fredag 14 september 2012

En osedvanligt regnig fredag

Är inte det ganska typiskt va? Jag har laddat i över en vecka för att äntligen köra ett långpass, det första efter Tjejmilen, och så vaknar jag till... regnstorm. 


Blev heldeppig först, men mentalt var jag ju redan där, i träningsmode alltså. Efter att ha suttit framför datorn och jobbat en sväng var det skönt att riva av ett hemmapass. Körde bland annat hantellyft i planka, en övning som jag hittade hos Lofsan (såklart).


Fortsatte sedan med 8 km cykling. För ett tag sedan lämnade min syster, som snart emigrerar till Amerikat, mycket lämpligt en motionscykel i vårt garage. Kunde hon på något sätt förutspå att jag skulle bli halvgalen och få för mig att cykla Tjejvättern nästa vår?


Jag är för övrigt otroligt glad över alla hejarop och peppande kommentarer jag har fått efter att ha bestämt mig för att köra Tjejklassikern. Jag suger i mig som en svamp, och tänker att de där värmande orden får bära mig sen - när ruset har lagt sig och jag undrar vad i hela friden jag har gett mig in på.
***
Nu? Helg såklart. Barnen sitter redan med chipsen i högsta hugg. Själv ska jag hälla upp mitt heliga glas Cola Light, och avnjuta tillsammans med ett gäng pistagenötter. 

6 kommentarer:

Monica sa...

Du skulle vara här istället. Du och alla andra! 👠 Nu ska vi slå klackarna i taket, fast först ska jag bada i badpalatset! 🛀

Anonym sa...

Badpalatset? Jag trodde att detta inlägg skulle handla om T:s äventyr på badet.../Peter

Annika/Resfredag sa...

Peter, jag har inte riktigt fått klartecken av T att skriva om det än. Jag tror dessvärre att han fortfarande inte riktigt har återhämtat sig...

i min lilla lilla värld sa...

Du kommer klara det galant. Jag bara vet det!!

Annika/Resfredag sa...

Åh Sara, jag hoppas det! Kanske med hjälp av lite experttips från dig...

Fnulan sa...

Tjejmilen, du är galen!!!