söndag 23 september 2012

Borta bra, men hemma bäst.

Det hann nästan bli natt innan vi kom hem igen, efter en lång och rolig familjehelg i Göteborg. Efter att ha packat in, var det dags att packa ut. Igen. Nu tror jag minsann att vi stannar hemma ett litet tag. Jag trivs fantastiskt bra i huset som vi hyr här i Stockholm, men då och då funderar jag på hur vårt nästa boende kommer att se ut. Och, såklart, var det där boendet kommer att ligga.

Bild från Hemnet.
Tidigare idag tog Tobias mig och barnen på en liten sightseeing-tur i de finare delarna av Göteborg. På Pejlingsgatan, Saltholmen, hittade vi en pittoresk "liten" villa som var till salu. Jag, som har sagt att jag aldrig kan tänka mig att flytta till Göteborg, var helt plötsligt inte alls lika säker på mina tidigare uttalanden. Jag hade nog trivts mer än bra i det där huset. Fast det är klart. Femton miljoner. Hm, vi får nog vänta tills Sebbe (eller Julia!) blivit fotbollsproffs eller något.

Saltholmen, Göteborg.
Nja, jag får nog fortsätta fundera på var vi ska ta vägen i framtiden. Hur som helst ska vi bo kvar i vårt nuvarande hus under i alla fall ett par år till. Det hinner nog hända mycket på den tiden.

1 kommentar:

Mimmi sa...

Du ser ut att höra hemma på en klippa. Men jag vet inte, jag tror nog att Blekingeklippor matchar din klädsel bättre än de i Göteborg...