lördag 22 september 2012

Radarpar

Jag undrar hur många timmar jag och Tobias har spenderat i bilen tillsammans? Under våra snart sju år som par känns det som att vi har spenderat i alla fall ett av dem i bilen. Med familj bosatta i Karlskrona respektive Göteborg har vi ofta anledning att köra både långt och länge.


Denna helgen fick vi "offra" en stor familjefest i Karlskrona (hejdå-fest för min emigrerande syster), för att istället vara med på barndop i Göteborg. Ung går före gammal, sorry Monnah!


Imorgon eftermiddag väntar ännu en familjemiddag, innan det är dags att åka våra 50 mil hem igen. Innan dess tänkte jag trotsa västkustvädret för att springa av mig lite av all fika som har inmundigats under helgen. Jag skämtar inte, varje gång jag åker hem från Göteborg är det en (minst) två kilo tyngre Annika som återvänder till huvudstaden. Det är både en välsignelse och en förbannelse att ha svärföräldrar som jobbar/har jobbat på bageri och konditori...

Inga kommentarer: