måndag 13 augusti 2012

Uppladdningen fortsätter


Förra veckan fick jag startbeviset till Tjejmilen på posten. Japp, nu är det nära! Så nära att jag kände mig heltaggad ikväll, och gav mig ut med brorsonen för att springa tre kilometer i snabbt tempo. I lördags klarade jag ju milen under timmen, och det kändes i benen under kvällens löptur. Var inte alls speciellt pigg och alert, men malde på ganska bra ändå - på ren vilja.

Och jobbet då? Jodå, första arbetsdagen gick över all förväntan. Jättetrevliga arbetskollegor, fantastiskt belägna lokaler, och spännande arbetsuppgifter. Det här kommer att bli hur bra som helst! Det kändes lite konstigt att stiga upp tidigt, tidigt och gå till jobbet, för att sedan komma hem lagom till middagen. Jag är glad att jag kan jobba halvtid, vet inte om jag hade grejat att träffa barnen så lite under veckorna som jag hade gjort om jag hade haft en heltidstjänst. På det här sättet får jag liksom det bästa av båda världar!

Inga kommentarer: