tisdag 14 augusti 2012

On the top of the world

Weggis, Schweiz (augusti 2012)
Foto: Maria
Det känns faktiskt så just idag. Den mesta nervositeten inför att börja ett nytt jobb har lagt sig, och jag inser att det kommer bli en riktigt spännande och utvecklande höst. Det är dessutom underbart att få komma hem och krama sina barn! Trots att hjärnan känns mosig efter en heldag på jobbet, har man på något konstigt sätt massor av energi kvar till småfjantarna. Imorgon jobbar jag halvdag, och har därmed uppfyllt min halvtid för denna veckan. Perfekt!

På hemmaplan får jag och Tobias fantastisk hjälp av mina syskonbarn som ställer upp som barnvakter, eftersom både jag och T behöver jobba några dagar innan förskolan drar igång. Sebbe och Julia är i extas över att få leka/pussla/baka/rita/spela fotboll i fullt ös med sina tjejkusiner. Nämnda kusiner flyttar snart till Amerikat, till allas vår sorg. Det kommer att bli tomt utan dem i närheten!

Inga kommentarer: