tisdag 28 augusti 2012

Hej vardag!

Dagarna rullar på. På något konstigt sätt känner jag mig bra mycket mer strukturerad nu när jag jobbar. Jag blir effektiv på ett sätt som jag hade glömt fanns inom mig. Här i huset är det ständigt liv och rörelse, vi har besök från alla håll och kanter. Jag kommer från en stoooor familj, hemma hos oss var det alltid folk, och alltid saker som hände. När jag flyttade till min första "egna" lägenhet i Stockholm fick jag nästan panik. Det var tyst, tomt, och alldeles ensamt. Det passade mig inte alls. Tur att min kompis flyttade in efter bara ett par veckor, och därefter också min syster. (Syrran skulle för övrigt bara bo hos mig "ett par veckor". Yeah right.)

Foto: Monnah
Nattningen av barnen är en av höjdpunkterna på mitt dygn. Jag älskar att sätta mig ner med Sebastian och Julia för att läsa sagor. Sebastian somnar alltid på två sekunder när vi har sagt god natt. Julia? Eh, inte direkt. Henne får vi kämpa med länge innan hon till slut ger upp kampen. Hon har ännu inte förstått att sömnen är den bästa uppfinningen i hela världen!