onsdag 29 augusti 2012

Åh nej!

Imorse vaknade jag med en jobbig förkylning. Känner mig trött, lider av sömnbrist, och är... helt enkelt inte laddad. Vad hände? Tjejmilen hägrar, och jag är inte i toppform? Det var inte så här jag tänkte mig uppladdningen. Veckan började bra med cykelpass på Sats, och därefter simning och yoga. Igår tog det liksom stopp. Gah, hoppas energin kommer tillbaka, snart.


Så här peppad var jag i april. Jag låg i hårdträning inför "milen-under-timmen" projektet, vattnet var varmt, och solen sken. Idag? Inte många rätt. Men, än finns det hopp. Ska pressa apelsiner, dricka te och försöka sova. Det kan räcka långt.

4 kommentarer:

Tina sa...

Hoppas förkylningen släpper snabbt! Lycka till med tjejmilen. Kram.

Jeanette sa...

Krya på dig!

Tobbe sa...

Jag håller ställningarna här så att du kan vila dig i form.

Annika/Resfredag sa...

TACK för att ni tänker på mig.