måndag 27 augusti 2012

Yasuragi

Nyskrubbad, nymediterad och nybastad. Idag tog jag mig äntligen tid att utnyttja presentkortet jag fick när jag fyllde 30 (jo, det var verkligen länge sedan nu). Vilken fräck mamma va, slänga in sina barn på förskolan, för att sedan njuta av total lyx och avslappning på spa. Men, å andra sidan fick mina barn en väldigt nöjd, och väldigt ren, mamma som kom och hämtade dem senare på dagen.


Jag älskar trädäcket upp till huvudingången. När jag kom till Hasseludden imorse strilade regnet ner, och jag kunde liksom inte komma på någonstans jag hellre hade velat vara än just på spa, just i den stunden.


Hela förmiddagen ägnade jag åt olika klasser: Yoga, Zenmeditation och "Klangresa". Klangresan var en otroligt häftig upplevelse. Tekniken härstammar från Tibet (såklart, var annars), och går ut på att instruktören slår på olika kärl och en gong-gong under passets gång. Vibrationerna som uppstår är tydligen helande för kroppen. Jag hamnade med hjälp av vibrationerna i ett perfekt tillstånd någonstans mellan sömn och vakenhet. Ljuvligt!


Det var en skön upplevelse att vara själv. Jag känner många som helt enkelt inte klarar av att vara ensamma, men jag gillar det. Jag mår helt enkelt bra att få vara ensam då och då.
___________________________________________

Den där ensamheten varade för övrigt inte särskilt länge. I samma veva som jag hämtade barnen på förskolan, ringde min far och undrade "när middagen var klar". Far, min morbror och min lillasyster Kajsa mellanlandade hos mig i några timmar, imorgon drar de vidare till Umeå. Tur att jag är så förberedd med mat nuförtiden, på mindre än 20 minuter hade jag slängt ihop en trerätters middag till dem! :) Imorgon är det ny arbetsvecka för mig, en väldigt rolig sådan. Bring it on!

3 kommentarer:

Monnah sa...

Suck! Far sa ju att de skulle sova hos Anders? Jaja. Ni har ju hotell nuförtiden. Bra att era barnvakter kommer snart. Då kanske ni kan ta in på hotell? :)

runwaytoadventures.com sa...

Det där lät otroligt skönt!

Aniyanewjackson sa...

His other great passion is his hair business. He is the owner of seven salons in Dublin three branches of Brown Sugar, on South William Street, in Ranelagh and on Main Street, Blackrock; Sugar Cubed, also on South William Street; Sugar Coated nail and beauty salon in the Frascati Centre in Blackrock; and two barbershops, Sugar Daddy, one on Exchequer Street and one in the Frascati Centre. All the salons are under the umbrella name of Sugar Culture.. {tag: Yeezy 350 V2 Triple White Resale}

Air Jordan Red And Black 11, The photos released Wednesday show vomit stained and rumpled bed sheets, a box for a party light disco ball, spilled white pills on the carpet and a vial of a drug often used for erectile dysfunction. The move comes amid reports that Kim was in critical condition after undergoing cardiovascular surgery. Officials said Monday they were told Kim condition was critical after the surgery, though they were unsure of his current health..

Air Jordan 6 Rings Black Purple, This car dream may also depict that you have total control in your life. This may refer to the choices that you have been making. It can also refer to your job, a relationship, or other circumstances in your waking life..

SENATOR BERNIE SANDERS, SAYING: "I am announcing the suspension of my campaign." Democratic presidential candidate Bernie Sanders ended his bid for the White House on Wednesday. {tag: Yeezy Off White Shoes}

Jordan Retro 8 Black Chrome 2013, Michael and Jonny could end up quite a story in the years to come. Naturally competitive as brothers, they currently play at rival colleges. Adding to the drama, they were taken just eight picks apart at the 2013 Draft, with Michael going to one of the Kings biggest rivals, the San Jose Sharks..