söndag 13 maj 2012

Fixarhelg


I helgen har vi fixat i ordning i huset. Flyttkartongerna tycks aldrig ta slut, men det går sakta framåt. Jag har klippt gräsmattan, vilket gjorde att jag kände mig osedvanligt mallig efteråt. Fick äntligen till en springrunda på sisådär en halvmil. Inte riktigt samma känsla som mina löpturer längs Andaman-havet, men ändå! Det gick helt ok, hade dock tappat mycket kondition. Har som bekant varit dålig på att hålla uppe träningen sedan vi kom hem, men nu är jag peppad igen. Tur det, för både Bellman-stafetten och Tjejmilen är inbokade framöver. Jag ska klara milen under en timme, det ska jag bara!

En och annan glasspaus i solen har vi såklart också hunnit med. (Kolla in Jullans svintohår! Ett arv från hennes mostrar, thank you very much.)

4 kommentarer:

Monica sa...

Vi saknade er idag! Men vad skönt att ni fått mycket gjort. Härligt!!!

Anonym sa...

Ach, bei Euch blühen noch so schön die Tulpen! Bei uns sind die Kastanien schon fast am verblühen und der Flieder auch ... LG

Fnulan sa...

Vad skönt att det i alla fall går framåt!
KRAM

Annika/Resfredag sa...

Japp, framåt går det. Sakta men säkert. Idag ska jag ge mig på lakan/linne/handdduks-kartongerna. Hu vad trist.