fredag 23 mars 2012

Livet har sina goda stunder!

Måndagens höjdpunkt i Phuket var, tro det eller ej, McDonald´s. Kunde inte låta bli att känna ett glädjerus när vi steg över tröskeln in till matfördärvet (det var ett halvår sedan sist). Första tuggorna var rent fantastiska, men en bit in på cheeseburgaren kände jag att jag nog lika gärna kunnat vara utan. 

Mina pommes däremot, de var värda varenda en av de där fem timmarna vi satt i bilen för att ta oss till Phuket. Badapapapa, I´m lovin´ it!



4 kommentarer:

Monica sa...

Oh yeah. Man ser på dig att kosten inte består av speciellt många pommes! :)

Alexandra sa...

vilken snygg familj ni är!! älskar din blogg, den är helt underbar! nästan, bara nästan så man lyckas drömma sig bort ibland :)

Louise sa...

snygg annika!

Annika/Resfredag sa...

Tack hörni! Nej du Monnah, det blir inte många pommes. Men när jag väl äter dem, då äter jag måååånga! :)