onsdag 22 februari 2012

Semlor

Så här smakar himlen.
Foto: Mimmis blogg
Fyra av fem uppdateringar på Facebook igår handlade om semlor. Jag satt tryckt mot datorskärmen och dreglade över alla bilder på nygräddade och alldeles underbart feta semlor. Jag har ägnat hela veckan åt att försöka lägga beslag på en av svenska Moas semlor, som säljs på Slow Down café. Ryktena om hennes goda semlor har spridit sig runt hela Koh Lanta. Jag har varit på Slow Down FYRA dagar i rad, men semlorna har varit slut varje gång. Jag ser det som ett tecken. Det är inte meningen att jag ska äta semlor. Sorgligt, men sant.

De godaste semlorna i hela världen gör för övrigt min storasyster Mimmi. Hon hann knappt sila över florsockret över semmelbullarna hemma i köket, innan vi syskon, likt en lejonskock, slängde oss över plåten med de dyrbara bakverken. Mot bakgrund av det här blogginlägget, postade Mimmi det här. Tack Mims, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

3 kommentarer:

Monica sa...

Kul att höra dig i fjärran bakgrund!!!

runwaytoadventures.com sa...

En bulle med grädde... hoppas du överlevde utan!

Mimmi sa...

Förlåt. Jag kunde inte låta bli. En enda dag på året kan du få vara liite avundsjuk på oss här hemma;)