onsdag 22 februari 2012

Lost and found


Titta noga. Ser ni något konstigt? Som till exempel ett Mastercard och en 1000-baht sedel i papperskorgen? Tror ni kanske att det är något av barnen som har varit i farten? Om det ändå vore så väl...

Igår öppnade jag kassaskåpet för att ta ut pengar och bankkort. Gick sedan till Sebastians garderob för att hämta kläder till honom. Efter det gick jag raka vägen (trodde jag) till Sebbe för att ta på honom kläderna. Sedan var pengarna och kortet borta. Puts väck. Letade överallt och ingenstans, och involverade både Tobias och Sebastian i letandet. Jag blev mer och mer frustrerad. Ni vet, man tänker igenom händelseförloppet gång på gång, och kan inte för sitt liv begripa vad som hände. Efter ett tag hörde jag Tobias börja gapskratta. Han skulle kasta något i soptunnan, och möttes av en ovanlig syn. Tydligen hade jag slitit bort en lapp från Sebbes nya shorts, och slängt denna lapp tillsammans med den andra, betydligt värdefullare, lappen och mitt Mastercard.

Är det hjärnskakningen som spökar, eller håller jag helt enkelt på att bli senil? (Jag fyller ju trots allt 32 år snart, så åldern kanske börjar ta ut sin rätt?)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det där är så läskigt, sorterade papper av olika värde en gång. Det mesta skulle kastas men allt kastades visst. När jag upptäckte att de lappar som var värda tusentals kronor var borta fick jag panik. Igen. Det var nämligen samma pengar vi hade fått på vår bröllopsdag några år innan och jag hade lagt på "ett bra ställe". De hade jag precis hittat och tänkte att det inte skulle hända igen. Och slängde dem i en av kassarna.
Som ett sista försök att hittade dem gick jag till sophuset (tack och lov för att det inte var ett sopnedkast) och där låg de så fint i en kasse högst upp på sophögen. Tur att ingen annan sett dem! Yihooo till oss båda att vi överlevt så här länge :/
kram Kristin

Annika/Resfredag sa...

Wow Kristin, vilken historia! Ibland fattar jag inte hur hjärnan funkar (eller inte funkar). Japp, instämmer i Yihoooo. Inga mer dyrbara lappar i soporna nu, ok?

Anonym sa...

Whοа! Τhis blog looks just like
my οld one! Іt's on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!

My web blog: rhinoplasty top surgeon

Anonym sa...

What's up Dear, are you actually visiting this web page on a regular basis, if so afterward you will absolutely take pleasant experience.

Also visit my webpage :: nummerupplysningen.se

Anonym sa...

My relatives all the time say that I am wasting my time here at net,
but I know I am getting knowledge every day by
reading thes good articles.

My website - jackpot 6000 review (discovery.mnhs.org)

Unknown sa...

mt1128
ralph lauren outlet online
kate spade outlet
coach outlet
moncler jackets
louis vuitton outlet online
discount oakley sunglasses
louis vuitton outlet
cheap jordans
kate spade outlet
longchamp bags
mt1128

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
canada goose outlet
louboutin shoes
ralph lauren outlet
canada goose jackets
nike chaussure femme
ralph lauren outlet
louboutin shoes
true religion outlet
jordan shoes
valentino

Unknown sa...

www1008
ralph lauren polo
clarks shoes
true religion jeans outlet
supreme clothing
true religion
pandora outlet
mbt shoes
ralph lauren polo
oakley sunglasses
lacoste polo