onsdag 4 januari 2012

Treårsplan


På vår senaste date tog Tobias och jag med oss papper och penna- det var dags att få ner vår nästa "treårsplan" på pränt. De senaste tre åren har vi försökt uppfylla de mål vi satte oss och skrev ner 2009. En av punkterna på listan var att bo i Thailand under 2012. Sagt och gjort, här är vi nu!

Jag fungerar så mycket bättre när jag har en klar och tydlig plan/målbild att sträva efter. Jag kan rekommendera alla att sätta sig ner och tänka över vilken riktning man vill att livet ska ta. För, visst är det så att "saker bara händer", men samtidigt kan vi styra över så mer än vad vi tror.

Tror också det är viktigt att som par sätta sig ner och göra en slags plan för framtiden. Jag och Tobias delade upp listan i olika kategorier, "Företaget", "Ekonomi", "Bostad", "Resor", "Karriär" osv. Vi vet vad vi vill, och nu ska vi se till att det blir så.

Jaha, det är väl bara att börja beta av den där listan då. Det finns ju onekligen en del grejer att ta itu med!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kom ni fram till undrar en nyfiken ksin!

Monica sa...

Jag vill också veta vad som står i planen!

Anonym sa...

bra idé!
Kram Kristin

Louise sa...

inspirerande! inte minst för att det kommer från er där ni är just nu. tack!

Annika/Resfredag sa...

Kusin och Monnah, återkom om tre år så får ni se... :)

Anonym sa...

Men det är väl bättre om alla vet om målen så att ni känner lite press!/Peter

Anonym sa...

Vi vill veta nu! Om 3 år kan ni säga att det blev precis som ni hade planerat. Berätta nu, annars är det inte på riktigt.

Kusin Erik

Annika/Resfredag sa...

Nyfiken i en strut... Inom tre år har jag mitt drömjobb, T har sålt företaget med bra vinst, vi bor i en lägenhet i Järla Sjö, alt hus någonstans, och är lyckligast i hela världen. Däremellan klämmer vi in en bilresa tvärsigenom hela USA. Ungefär så, i stora, stora drag! :)

Anonym sa...

Bra svarat! Hoppas att det blir som ni har tänkt. Är Järlasjö jordens medelpunkt?
mvh Erik