torsdag 5 januari 2012

Toppform

Nu får det vara slutfikat!
Min storasyster har valt "lyfta" som hennes ord det här året. Hon ställde frågan på sin blogg om hennes läsare hade valt något ord, och i så fall vilket. Tänkte ett tag på det där, och kom fram till att mitt ord 2012 ska vara "toppform". Jag har alla förutsättningar i världen att ta itu med det här i Thailand, och jag har redan kommit en bit på vägen. Powerwalks på stranden, beachvolleyboll, och instruktör för "Aqua Aerobics" två gånger i veckan. Så mycket roligare än att kämpa sig ner till SATS i Haninge i minusgrader, vilket jag gjorde hela förra vintern. Har ni valt något ord som ska genomsyra ert 2012?

6 kommentarer:

Monnah sa...

Jo, det var ju det... Fast jag hakar gärna på ditt toppform så där lite på kanten.

Malin I Form sa...

Ooh, intressant. inte tänkt på det så men kanske borde göra det, kan bli lite inspirerande..

Charlotta sa...

Era ord var ju mycket mer inspirerande, men jag får nog ändå säga att mitt ord får vara "lugn".

jag vill ju så klart oxå bli bättre på massa grejer och snyggare ;) men det var ett så galet år där allt hände så lite lugn o ro vore inte helt fel :) kram!

Anonym sa...

Inget fel på att åka ner till SATS i lilla Haninge i snöslask och köra lite bodypump ;) Det är ju där det händer ;)

Gillar ditt motto ord, mitt får bli med väldigt lite funderande, kärleksfull.
Maria O

Annika/Resfredag sa...

Kul att höra era ord! Nu kör vi! :)

yanmaneee sa...

kyrie spongebob
jordan shoes
lebron 18
curry 6 shoes
hermes belt
golden goose
air jordan
curry shoes
nike sb dunks
jordans shoes