tisdag 3 januari 2012

Christmas is over

Med tanke på att vi bara hade en liten minigran som juldekoration, tog det inte så lång tid att städa bort julen i år. Här kommer några bilder från vår julafton.


Fick faktiskt en rejäl dos av julstämning när jag satt uppe på natten till julafton och lyssnade på Carolas "Jul i Betlehem", samtidigt som jag slog in julklappar.


Här kommer bildbevis på vår minigran. Jaja, den kan ju bara bli större nästa år!


Jultomten, som kom förbi på natten till julafton, blev nog glatt överraskad av fikan som Sebastian hade valt ut med stor omsorg. En tablettask, ett halvt paket kakor, och en flaska ananas-juice. 


Julafton firade vi hos Tobias bror och hans fru, tillsammans med vår vän Thomas och hans son Lukas. Vi fick en alldeles perfekt dag, med alla ingredienser för en lyckad julafton - inklusive glögg och pepparkakor.


Innan julbordet var det dags för årets julbad. Julia kämpade för att hålla sig vaken, men somnade så snabbt luftmadrassen rörde sig.


Thomas hade med sig "Kalle Ankas Jul", vilket som ni ser uppskattades av både barn och vuxna.


Samma Thomas såg till att vi fick avnjuta ett av de godaste julborden jag har ätit. Det enda som saknades var mammas svamp-omelett och några flaskor julmust. Kvällen avslutades med "julklappsleken". Alla hade med sig tre paket kvar, vilka vi sedan spelade tärning om. Tobias verkade inte helt nöjd med sin paketskörd. (Undrar varför, han fick ju trots allt både en rulle toalettpapper och en toaluftrenare.) Jag kände mig som kvällens vinnare, lyckades få en påse Ahlgrens bilar OCH en Marabou Apelsinkrokant med mig hem!

2 kommentarer:

Malin I Form sa...

Ååh, vilka härliga bilder och vad fina paketen var :D

SV: Härligt! Kör på!

runwaytoadventures.com sa...

Ser helt underbart ut! Längtar så till lite resor, men tänkte åka till Tokyo över långhelgen ska bli härligt!