måndag 23 januari 2012

Redigerad inköpslista

När jag är nära att tappa motivationen för att träna rätt och äta bra, brukar jag ta fram det här fotot i min iPhone. Innan vi åkte till Thailand bodde vi några veckor hemma hos mina föräldrar. En kväll hade jag lämnat framme en inköpslista på köksbordet. När jag kom upp på morgonen hade min far redigerat listan enligt ovan. Tack far, vem behöver "chips" och "pepsi" liksom?

3 kommentarer:

Monnah sa...

Hahahaha! Om du hade frågat vem det var som hade gjort det hade jag svarat rätt alla gånger. :) Hoppas att ni har haft det skönt!

Annika/Resfredag sa...

Haha, ja, det är inte svårt att lista ut om man känner honom!

yanmaneee sa...

kyrie spongebob
jordan shoes
lebron 18
curry 6 shoes
hermes belt
golden goose
air jordan
curry shoes
nike sb dunks
jordans shoes