fredag 20 januari 2012

Please don´t wake me from this dream!


Vaknar tidigt, det är fortfarande tyst i huset. Tar på mig bikinin och smyger ut, ner mot stranden. Lämnar musiken och hörlurarna hemma, för att istället lyssna på vågorna. Går med målmedvetna steg ”min” strandpromenad på en timme. Avslutar genom att ta en dopp i ett varmt hav. Ligger i saltvattnet och flyter, och känner mig lycklig ända ut i tårna. Går den två minuter korta promenaden hem, där jag möts av en blöt puss från en nyvaken dotter. Äter frukost bestående av krispig vattenmelon och rostade mackor från bageriet. Nyper mig i armen, men jag är fortfarande kvar. Jag är här, i min dröm!

5 kommentarer:

Louise sa...

Underbart!

Charlotte sa...

LIKE!

Charlotta sa...

lovely verkligen! men jag hoppas ni fortfarande kommer hem... saknar dig.

Monica sa...

Ah, det låter verkligen som en dröm!

Anonym sa...

Men, borde inte jag vara med i din dröm? Kram, vicke