lördag 28 januari 2012

Horisontalläge

Här härjar maginfluensan med obarmhärtig framfusighet. Jag har legat i sängen mest hela dagen, och känner mig verkligen vissen. Hannah var först ut, sedan jag. Får se vad natten har att vänta för Tobias och barnen. Utanför gassar solen i vanlig ordning, tur att det finns persienner och AC. (Inget vidare roligt inlägg, jag vet, men inspirationen ligger på ungefär samma nivå som energin just nu.)

Gammal bild från maj 2010. Känner mig ungefär lika pigg som då.

4 kommentarer:

Charlotta sa...

impad att det kom ett inlägg över huvud taget! Krya på dig!!

Tobbe sa...

Va??
Jag trodde allt var perfekt här i Thailand?

runwaytoadventures.com sa...

Krya på er allihopa!

Annika/Resfredag sa...

Tack! Efter ett dygn känner jag mig mycket bättre. Har till och med gått en minipromenad, så det finns hopp! :)