fredag 23 december 2011

Jul-fin
Jag körde en variant på det klassiska julbadet igår. Ägnade flera timmar på "Dreamy Spa" här i närheten. Klippte håret, fick huvud-massage och färgade ögonbryn plus fransar. Men, det bästa av allt, jag förlängde ögonfransarna. De limmar alltså på lösögonfransar, en och en. Det tog evigheter, men det var det värt! Avslutade dagen med att göra pedikyr/manikyr. Trissade upp julstämningen genom att måla julgranar, snöflingor och stjärnor på naglarna. Lite plåttrigt, men är det jul så är det. (Och, vad tror ni jag betalade för min dag i sann Hollywood-anda? Tja, cirka 400 SEK, totalt. Fantastiskt!)

Japp, jag är redo för lite jul. Här är det faktiskt redan julafton - klockan är snart 01:00, och jag har precis skypat med två av mina systrar. Kul att se och höra dem. Bäst att sova lite, imorgon blir det fullt ös. God jul på er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fint

Monica sa...

Det där såg vi ingenting av i mörkret! Vi spelar Bezzerwizzer. Det går uselt för mig! :) Kram.

Annika/Resfredag sa...

Haha, jadu Monnah, det kan inte vara så lätt att konkurrera med alla andra Bezzervizzrar i familjen! :)

Anonym sa...

Åh, vad underbart! Bästa presenten att ge sig själv, så rätt! :) Har velat gå på SPA här sen jag kom hit men det är snordyrt. Min vän och jag har varit på jakt efter massage och hittat en billigare variant - får se hur den känns! :S Jag tror jag tar mig ett plan till Thailand istället för julfin är du! :) Kram Sandra