tisdag 20 december 2011

Job 2 Do

Förra helgen spelade "Job 2 Do", Thailands populäraste Reggae-band, här på ön. Det har pratats om denna konserten länge, så jag hade ganska höga förväntningar. När jag kom dit var förbandet i full gång. Skönt gung, även om jag aldrig lyssnar på den typen av musik hemma. Efter ett tag var det dags för kvällens huvud-attraktion. Men, vad hände där? Antingen var Job 2 Do alldeles för trötta, eller alldeles för höga. Fast, med tanke på att förbandet förmodligen också var höga som hus och ändå gjorde en bra spelning, utgår jag från att huvudbandet helt enkelt var trötta. Utarbetade. Höjdpunkten för mig var faktiskt varken förbandet eller Job 2 Do, utan kvällens "fire-show" (bilder kommer i senare inlägg, någon gång när jag känner mig piggare än Job 2 Do:s sångare...)

  
Kvällen började med middag på "Klapa-Klum Bar" nere vid stranden. Hög mysfaktor!


Förbandet, har ingen aning om vad de hette. De var ur-kassa på engelska,  men vad gör väl det?


Här har vi "Job 2 Do"-sångaren i egen hög person. 


Kunde inte låta bli att fota. Jag förstår faktiskt inte. De har stränga straff på narkotika-innehav och bruk här i Thailand. Ändå sålde de knark helt öppet på konserten. Jag fattar ingenting, mer än att poliserna som var där måste ha varit mutade upp till öronen. Hm...

2 kommentarer:

Monica sa...

Tja, Magic Muschrooms kanske är något halvtaskigt försök att få tuuurista att tro att de köper Magic Mushrooms?

Anonym sa...

Har du deltagit i en NIVEAtävling?/Peter

(Pris ABBAfilm eller liknande)