söndag 11 december 2011

Jag önskar mig hennes hår i julklapp!


Bild: Elle
Hon är verkligen snygg, den där Jennifer Aniston. Och hennes hår, wow! Mitt hår blir i princip misshandlat här i Thailand. Klorvatten från poolen, saltvatten från havet, massor av sol och så lite billiga thai-hårprodukter på det. Tja, inte världens bästa kombo. Men, det får det faktiskt vara värt.

4 kommentarer:

Monnah sa...

Tja, du kan få mitt om du vill! Jag har nästan inget kvar, men who cares? :)

Tina sa...

Du får skylla dig själv som inte ville vara med på julklappslistan i år. Annars hade jag tänkt köpa hennes hår i julklapp. Eller mitt Lucia -hår från sexan. Du får välja.

Monnah sa...

Hahaha, Tina! Jag väljer ditt lussehår alla gånger. Ljuva minnen!

Aniika sa...

Eh Tina, kanske mitt luciahår från nian? Du vet, det där spikraka, som du hade lagt upp med lakansremsor, för att få "de perfekta lockarna"??? :)