söndag 11 december 2011

Jag önskar mig hennes hår i julklapp!


Bild: Elle
Hon är verkligen snygg, den där Jennifer Aniston. Och hennes hår, wow! Mitt hår blir i princip misshandlat här i Thailand. Klorvatten från poolen, saltvatten från havet, massor av sol och så lite billiga thai-hårprodukter på det. Tja, inte världens bästa kombo. Men, det får det faktiskt vara värt.

4 kommentarer:

Monica sa...

Tja, du kan få mitt om du vill! Jag har nästan inget kvar, men who cares? :)

Tina sa...

Du får skylla dig själv som inte ville vara med på julklappslistan i år. Annars hade jag tänkt köpa hennes hår i julklapp. Eller mitt Lucia -hår från sexan. Du får välja.

Monica sa...

Hahaha, Tina! Jag väljer ditt lussehår alla gånger. Ljuva minnen!

Annika/Resfredag sa...

Eh Tina, kanske mitt luciahår från nian? Du vet, det där spikraka, som du hade lagt upp med lakansremsor, för att få "de perfekta lockarna"??? :)