måndag 24 oktober 2011

Godast hittills


Jag är en vane-människa. Alltså, hittar jag något jag tycker om på menyn så äter jag det. Om och om igen. Har senaste veckorna ätit jag-vet-inte-hur-många versioner av "Chicken cashew". I helgen var vi ute på roadtrip och stannade för att äta lunch. Blev utmanad av min man att för en gångs skull prova något nytt på menyn. Sagt och gjort, var modig nog att beställa in räkor med vitlök och peppar. OJ vad gott. Med den fantastiska utsikten som grädde på moset fick jag uppleva min bästa matupplevelse hittills här i Thailand. Tack Tobias!

5 kommentarer:

kajsa sa...

göttigt det ser ut! och du ser väldigt fräsch ut, vill se lite close-ups, närbilder på din freshness. puss!

Monica sa...

Åhhh! Vem bryr sig om lite regn när man får äta sådan mat?!

Charlotta sa...

joel får uppmana mig med till nya grejer oxå :) kul å följa er! kram till hela familjen. ninja o tea pratar en del om sebbe/sebastian här hemma.

Anonym sa...

Här är det tvärtom, jag älskar att prova nya grejer, Örjan kör på samma. samma jämt

Victoria sa...

Efter sju månader hoppas jag att du har smakat allt på menyerna på ön. En utmaning kanske ;) drick en riktigt god fruktdrink och tänk på din kära kusin här i kalla Sverige.