söndag 23 oktober 2011

Ännu en solnedgång

Kommer aldrig tröttna på den här synen.
Middagen intogs på stranden. Bra avslut på ännu en dag i paradiset.
Ni kanske snart tröttnar på mina uppdateringar, men vi har det helt enkelt fantastiskt här! Medan barnen sov middag gick jag och H bort till ett av mina favoritställen, "Lanta Castaway", och la oss under ett parasoll med varsin bok. Senare på eftermiddagen mötte jag upp min fina svägerska Jenny. Vi tog en långpromenad längs stranden, och hann med ett kvällsdopp innan det började skymma. Satte oss sedan och åt en god Pad Thai, medan solen gick ned framför våra ögon. Under kvällen fick jag flera tankeställare och en massa pepp angående saker jag har tänkt på länge. Men så är Jenny också en fantastiskt duktig coach. Nu är jag redo för en ny vecka, bring it on!

2 kommentarer:

Monica sa...

Mys, mys! Fast morgondimman idag var inte dålig den heller...

Mimmi sa...

Nej, jag tröttnar definitivt inte på dina uppdateringar. Fortsätt du bara att berätta hur fantastiskt du har det. Det känns som om det liksom färgar av sig lite på mig. Kram!