söndag 4 september 2011

What do you wish for?


Egentligen kan jag inte önska så mycket mer av livet just nu. Jag bestämde redan vid nyår att 2011 var "året då det händer". Tobias och jag gjorde slag i saken och bestämde oss äntligen för att flytta utomlands. Det kändes till och med bra att sälja huset. Allt liksom föll på plats. Att vi sedan, lite ofrivilligt, blev bostadslösa i 2 månader, gjorde att jag fick möjlighet att åka med barnen till min syster i Skottland i nästan en månad. Har längtat efter Tina, och älskar att få hänga här med henne varje dag.

Men, det finns såklart alltid saker jag önskar mig. Jag önskar tex att min far blir frisk igen. Sen önskar jag en hel massa saker som har med mitt fysiska välbefinnande att göra. Vill springa en mil på under en timme. Vill vara nöjd med min vikt. Vill... ja, kan hålla på ett tag. Vissa saker är faktiskt helt upp till mig själv. Får helt enkelt se till att det blir just så att 2011 är året då det verkligen händer - på alla plan!

Inga kommentarer: