söndag 4 september 2011

Dunlaw Hill

Monument över de män från Dundee som dog under 2:a världskriget.

Vackra vyer över Dundee.


Storasyster får väl snart kalla sig "Skotska" efter att ha bott här i 10 år!?
Mycket spring i de här små benen.
I veckan har vi hunnit med en del utflykter, bl.a. till "Dunlaw Hill". Utsikt över hela Dundee, på både gott och ont. Det finns riktigt fina områden här, men också riktigt skabbiga. Min syster och hennes familj bor i ett av de bättre områdena. Här kan jag lätt ta kvällspromenader utan att behöva vara rädd.

Detta är tredje gången jag är i Dundee och jag börjar nu få koll på läget. Mitt odugliga lokalsinne spökar dock till det ibland. Jag, som lyckas med bedriften att gå vilse i Stockholm, har fortfarande svårt att förstå hur jag kunde åka jorden runt i fyra månader - utan att virra bort mig en enda gång. Hur gick det till?

Inga kommentarer: