måndag 9 maj 2011

Klar.


Så här blev det. Vårstädning 2.0. Har kört järnet här hemma. Med hjälp av supersystrarna M & M har hemmet förvandlats i stil med Askunge-sagan. Balen på slottet varar väl kanske en dag eller två, sen har nog mina små husmöss sett till att ordningen blir återställd igen.

Vårstädning i hemmet är bra. Vårstädning av själva mig är ännu bättre. Har hållt uppe med godis/glass/kakor i över en vecka. Första dagarna är svårast, sen går det av bara farten. Är det möjligt att leva utan godsaker? Alltså, är det möjligt rent fysiskt? Hur hittar man egentligen en bra balans? Frågorna kräver svar. Någon?

3 kommentarer:

Lisen sa...

Ursäkta en försiktig fråga, men nu när du och systrarna M&M gjort så fint hos dig, är ni mer än välkomna till hem till oss! Vi behöver vårstädning och piff!
När det gäller att vårstäda sig själv är det inte lika lätt fixat...! Man måste typ storstäda en gång och sedan underhållsstäda hela livet...! Men det går helt klart. Jag önskar att jag hade varit duktigare på att storstäda ordentligt när jag var i din ålder, för att storstäda sig själv i min ålder är himla jobbigt, men väl värt mödan! Fridens liljor fru M

Monica sa...

Det är klart att det går! Frågan är hur länge man måste hålla i bromsen för att sedan klara av att hålla balansen... Längtar tills jag får se fotoresultatet!

Annika/Resfredag sa...

Lisen, ska kolla med systrarna sisters om de är redo att ta sig an nästa utmaning! :)

Du är ju superduktig med all din träning, keep up the good work!

Monnah- bromsen var det ja. Jobbar på att hitta den.