fredag 6 maj 2011

I morgon bitti.

13 mars 2011
Två morgnar har jag vaknat ensam och ätit frukost vid datorn. I morgon bitti längtar jag efter att se den här synen vid frukostbordet. Två dygn utan barn och man, nu räcker det. Om två timmar kommer de hem!

Om någon undrar hur det gick med städningen kan jag meddela att huset efter ca 20 timmars städning börjar se riktigt nice ut! Fick dessutom experthjälp av min snälla storasyster idag. Hon och jag är helt eniga om att livet vore väldigt trist utan syskon. Vill jag ha hjälp med något, eller bara känner mig allmänt glad/deppig/fundersam, är det bara att plocka upp telefonluren och ringa ett av mina sex syskon. Vilken lyx!

2 kommentarer:

Louise sa...

Fina! förstår att du längtar efter sånt vackert sällskap

Monica sa...

Myyys! Det är viktigt med en stadig frukost, speciellt innan man ska ta tag i seriös husstajling!