fredag 29 april 2011

När verkligheten kommer ikapp.

Rhodos, april 2010

Igår ringde en kompis och frågade om jag och barnen skulle hänga med till Grekland imorgon (läs idag). Hon och ett par andra tjejer hade hittat jättebilliga biljetter och tänkte dra iväg med barnen. Mitt gamla vanliga jag började genast spinna loss, och efter några minuter satt jag vid datorn för att boka biljetter. Började fylla i alla uppgifter, men för varje bokstav jag skrev blev jag mer och mer tveksam. Verkligheten kom till slut ikapp mig. En styck trotsig Sebastian och en styck bestämd Julia som inte vill sitta still i två sekunder. Veckan i Grekland skulle bli mer jobb än semester. Har ju nyss kommit hem från en vecka själv med barnen i Blekinge och håller fortfarande på att återhämta mig från det...

Får istället plocka fram bilderna från förra året, när vår lilla familj (Julia i magen), var på Rhodos en vecka. Vi körde all-in och bodde på femstjärnigt hotell. Hur underbart som helst.

Inga kommentarer: