torsdag 28 april 2011

Ben & Jerry´s

Ja, alltså glass känns ju extra aktuellt nu när solen skiner varje dag. Ben & Jerry´s funkar alltid. Dyrt som skjortan, men ack så gott! Sist jag var på lyx-humör tog jag med mig en "Coconutterly" hem. Jag älskar ju kokos-smak! Hade kanske för höga förväntningar, för jag var inte helt nöjd. Den var alldeles för.. chokladig. Kanske hade den gjort sig bättre med vanlig gräddvaniljglass som bas? Om några månader kommer jag ha samlat ihop tillräckligt mycket mod för att prova en ny smak igen. Fram till dess kör jag på mitt säkra kort! Ah, om himlen hade någon smak skulle den smaka just så.. B&J, cookie dough.

2 kommentarer:

Gunilla sa...

HalfBaked är den ohotade B&J-vinnaren. Den kombinerar cookie dough och chocolate brownie. Vad kan gå fel?

Annika/Resfredag sa...

Jo, den funkar också. Fast även den är lite för chokladig. Trodde aldrig det skulle hända, men jag har insett att jag gillar vaniljglass bättre än chokladglass. Tänk dig HalfBaked med vanilj istället! DÅ snackar vi!