lördag 30 april 2011

Bröllopsyra.

Vacker!

Kungen & Drottningen?


Men hjälp, vad hände här?
Foto: AllOver Press
 Det har väl knappast undgått någon att Prins William gifte sig med sin vackra Kate igår. Jag hade på tv:n i bakgrunden och visst klämde jag fram en tår eller två. Jag har definitivt blivit mer blödig sen jag fick barn. Kate var helt perfekt i min smak, det fanns inte en enda sak att klaga på. Gillade verkligen att hon hade håret utsläppt! Gästernas kläder var väl annars ganska tråkiga. Kan dock inte beskylla de brittiska prinsessorna Eugenie och Beatrice för att vara tråkiga. Deras huvudbonader var minst sagt galna.

William och Kate blev ett par 2005 när de studerade vid University vid St Andrew´s i Skottland. Precis innan de blev ett par var jag i St Andrews och hoppades in i det sista att jag skulle få en skymt av den snygge prinsen. För visst var William verkligen snygg i sina glansdagar! I takt med att tiden går och håret blir tunnare blir han dock mer och mer lik sin pappa.. Skrattade när jag hittade bilden nedan på en blogg. Det är tydligen fler än jag som önskat eller önskar att de var i Kates skor.

Foto: Pressbilder från KK Outlet
På tal om bröllopsyra har mina föräldrar varit gifta i 43 år idag. Det är värt att uppmärksammas i bloggen. Grattis till mamma och far!

Inga kommentarer: