tisdag 9 februari 2016

Tisdagstankar


Den här killen är stor nu, så stor att han igår började skolan här i Thailand utan att vara ett dugg nervös. När jag hämtade honom (och gick hem längs stranden, oj vad bara vi har det!) pratade han om hur många mål han hade gjort på rasten, hur snygga dribblingar han hade lyckats få till - och att han, faktiskt, hade hört de stora killarna viska "den där nya killen är riktigt bra". Idrott bryter barriärer, så enkelt det kan vara när man har en gemensam nämnare. I hans klass är fördelningen just nu 10 tjejer och en kille (Sebbe), men det ändrar sig lite från och till i takt med att folk kommer hit/lämnar ön.

I övrigt har vi en 5-årig dotter som numera simmar som Therese Alshammar, typ. Efter ett par veckor i poolen är hon som en fisk, så himla kul att se utvecklingen!

Nelly då? Jodå, hon säger "bejbis" till varenda liten, och stor, knodd hon ser - även om de råkar vara äldre än henne. Och så badar hon, oj vad hon badar!

Själv var jag med på beachvolleybollträning i morse. När andan faller på bloggar jag, det senaste inlägget från Resfredag hittar ni här:

Att inspireras av andra resebloggare