söndag 7 februari 2016

Beachvolleybollturnering


Det var ett långt ord - "beachvolleybollturnering". I dag var det alltså premiär för min och Tobias medverkan i mixed. Luras inte av bilden, jag lovar, det var fler lag med idag (17 st). Bilden tog Tobias häromdagen när han försökte drilla mig inför dagens matcher. Det kunde ha gått bättre, men också sämre. Helt okej för att vara min första gång. Jag har ju några veckor på mig att komma igång. Framför allt var det faktiskt riktigt, riktigt kul. När man väl kommer över sin skräck för att misslyckas vänder det. Heja, heja!

3 kommentarer:

Monnah sa...

Alltså, jag kan ju bara inte höra beachvolleyturnering utan att tänka på äpplen och perfektion och sådär. Hahahaha! Kram på dig.

Annika/Resfredag sa...

hahaha, inte jag heller...

hằng THV sa...

I admire the person who wrote this post, you are so talented, hope you will promote them and become more successful. I do not feel sorry for taking the time to read this post, it is really nice and useful to me, thanks for posting it.
jogos io gratis, cá koi mini, friv at school 2019, abcya 3