tisdag 26 januari 2016

Tillbaka från Kambodja


Det kommer uppdateringar i lite spridda skurar just nu. Min plan är att blogga kontinuerligt från vår resa på www.resfredag.se som är en renodlad reseblogg. Snabba uppdateringar, vardagsbetraktelser och mer eller mindre suddiga mobilbilder kommer med jämna (eller ojämna) mellanrum att tillhandahållas här. Jag funderar alltmer på att lägga ner den här bloggen, men som ni märker är det svårt. Det är som att sluta skriva dagbok!

Om jag bara får välja en enda kanal att synas och höras i skulle det bli www.resfredag.se Jag vill ju att den bloggen ska växa sig stor och stark, och på så sätt ge mig ännu fler möjligheter att göra det jag älskar mest. Att resa - och att skriva om resorna.

Mitt första inlägg om Kambodja på Resfredag hittar ni här:

Kontraster i Kambodja

3 kommentarer:

Monica sa...

Jag tror du skulle kunna göra en parallell blogg på resfredag för just sådan inlägg som du inte tycker passar där.

Monica sa...

Förresten, hur är internet hemma hos er? Bättre?

Louise sa...

aniika får bli din träningsblogg!