lördag 23 januari 2016

En lördag i Kambodja

Internet är segt än den segaste kola, trots att vi faktiskt hänger på ett femstjärnigt hotell här i Kambodja. Den här gången fick vi lite rabatt, med betoning på lite. När jag har googlat i efterhand inser jag att de har bra mycket bättre dealar på nätet än det pris jag fick för att faktiskt skriva en artikel om hotellet. Jaja, ibland får man bara "let it go".


Resans absolut mysigaste middag intogs ikväll på ett ställe som knappt såg ut som en restaurang utifrån. Det var bara locals där, gott betyg. Man satte sig runt ett bord med en grill i mitten, och fick sedan maten fixad på plats. Khmer cooking, så fantastiskt gott. Mycket mildare än thaimat, och personligen gillar jag grillat. Restaurangen heter 333 om ni skulle ha vägarna förbi det här hållet...


Fler bilder från morgonens tur till Angkor Wat. 


Och tydligen fick vårt fruktfat från Bangkok smyga in i det här inlägget också, bara för att det ser så gott ut.


Jag försöker hitta inställningarna på min nya kamera. Det går sådär.


Här är min chaufför i morse. Söt som socker, fast han har redan tjej om ni undrar. 

1 kommentar:

Monica sa...

Är du säker på att han är kille? Hahaha.