tisdag 29 december 2015

Mål och drömmar


Har ni börjat klura på nyårsmål/löften/ord inför 2016? Det har jag. Jag har ett gäng olika böcker jag skriver i: ett par olika dagböcker, en renodlad "målbok" och en som handlar om bloggen Resfredag. Hela mitt liv fungerar så mycket bättre om jag får ner mina mål på pränt. Då ser jag svart på vitt vad jag vill göra, hur jag vill göra det och när jag vill göra det.

Många av mina metoder lärde jag mig av min svägerska Jenny under min tid i Thailand. Flera av mina drömmar har slagit in sedan dess, men jobbet sköter inte sig själv! Jag inser hur viktigt det är med en tydlig plan.

Läs gärna dagens inlägg på Resfredag, där jag berättar mer om en spännande resa till Polen där "min" Jenny kommer att lära deltagarna mer om personligt ledarskap, och även köra mindfulness och coaching. Hur spännande som helst - och absolut värt att spana in lite närmare:

Spa, mindfulness och coaching i Sopot.