måndag 28 december 2015

En julig löprunda


Jag lyckades pricka in min många gånger uppskjutna löprunda lagom tills det började falla stora fluffiga snöflingor - perfekt! Jag är verkligen pepp på att köra igång på allvar med träningen när vi är i Thailand. Det är lite motigt att klä på sig hundra lager kläder och komma ut i Sveriges decembermörker. (Det är betydligt enklare att motivera strandlöpning längs vattenbrynet.) 

Planerna på marathon finns där, långt fram i tiden förvisso, men de finns! Jag är otroligt målstyrd och klarar nästan inte att träna om det inte finns en anledning. Sån är jag.

3 kommentarer:

Monnah sa...

Inte ett enda maraton i mitt sikte! Snart åker ni!!!

Unknown sa...

www1008
asics shoes
canada goose jackets
coach outlet
salomon shoes
adidas clothing
kate spade handbags
michael kors outlet
pandora charms
christian louboutin outlet
fitflops clearance

hằng vũ sa...

This is a great source of information, I will keep track of your posts and share them with everyone. I admire the person who wrote this post, you are so talented, hope you will promote them and become more successful.
free friv Games 2019, jogos io online, abcya for school, cá koi mini