fredag 27 november 2015

NYHET! Att resa-podden (om att uppleva världen)


Hurra och yippie och tjohooo! Nu kan jag äntligen berätta vad jag har pysslat med på kvällar, nätter och helger under den senaste tiden. Jag och min kompis Lisa med bloggen Livet från den ljusa sidan har spelat in en resepodd! Jag lyssnar jättemycket på podcasts själv, men har saknat en personlig podd om resor. Nu är den luckan fylld tänker vi, eller ja, vi gör i alla fall ett tappert försök att fylla den. Det är alltid jobbigt att lyssna på sin egen röst (särskilt om den har en grov Blekingedialekt), men om ni bortser från det kan det bli bra. Första avsnittet släpps under nästa vecka.

Här kan ni läsa mer:

Breaking News: Nu släpper vi en resepodd!

Vi startar resepodd; Att Resa - podden (om att uppleva världen) 

* För er som är vilse i podcastdjungeln: en podcast = amatörradio.

Inga kommentarer: