lördag 28 november 2015

Mot Danmark!


Jag sitter på tåget på väg till Göteborg. Inte ett enda barn har jag med mig, vilket känns märkligt. Nelly har liksom varit som en del av mig under ett par år nu (först alla de där långa månaderna i magen, och sedan utanför). Nu kommer jag att vara ensam ett par dagar, för att njuta av en miniweekend i Danmark. Barnen har det bra med Tobias, men det är ju alltid lite blandade känslor att lämna bort sin minsting för första gången. Jag slutade ju amma för en vecka sedan - vilket för övrigt har funkat bra. Men usch vad sorgligt ändå. Nu är liksom den här kroppen färdig med bebisar med allt vad det innebär. Det är jätteskönt att "känna sig klar", men ja, det är ju så definitivt!

Danmark ja. Resan är möjlig tack vare Resfredag - jag åker dit som del av en kampanj via ett nätverk som heter Nordic Travel Bloggers. Ni anar inte hur glad och tacksam jag är för alla fantastiska möjligheter som öppnar sig för mig. Att satsa på min passion för resor är ett av de bästa besluten jag har tagit, näst efter att satsa på en egen familj.

Här kan ni läsa mer om helgens resa: