fredag 20 november 2015

Ge en canvas i julklapp!

Jag älskar att omge mig med minnen från familjens resor runt jorden. En stor del av behållningen ligger just i att minnas tillbaka på alla fina stunder tillsammans. Under min och Nellys resa till Taiwan i våras hade jag lyxen att resa tillsammans med en duktig fotograf som förevigade vår resa. Hon knäppte en bild på mig och Nelly i Dalongdong Baoan Temple som får mig glad varje gång jag ser den. Doften av rökelse, alla vackra blommor, vördnaden inne i templet och en dotter som var på strålande humör. Den här stunden ville jag föreviga och uppleva om och om igen. Sagt och gjort - fotot hänger nu som en canvastavla på vår röda vägg i hallen.

Foton i olika former, inte minst canvastavlor, är också den perfekta julklappen till både nära och kära. För att inte gå vilse i djungeln ute på internet (vilket företag ska jag välja, var hittar man de billigaste priserna, hur lång leveranstid  ska jag räkna med?) kan jag tipsa om Canvas Online som är en jämförelsesajt för ett urval av tryckerier som hjälper dig att föreviga dina minnen på en canvastavla. Perfekt nu inför jul! Det finns också möjlighet att montera canvas själv. Det ska tydligen inte vara så svårt om man gillar att pyssla. Lycka till med julklappsplaneringen, själv ska jag snart börja pilla med årets julkalender till barnen.


3 kommentarer:

Monica sa...

Fint!

Annika/Resfredag sa...

Ja, den piggar definitivt upp hallen!

my house sa...

https://peto93664.wordpress.com/ https://sheshoez89887.wordpress.com/ https://thoslaez70204.wordpress.com/