lördag 10 oktober 2015

Viva Italia!

Alldeles för tidigt imorse bar det av till Skavsta. Mamma, Mimmi, jag och småtjejerna ska göra Toscana i en hel vecka. Lyx!
Lillmyhran vill helst gå hela tiden...
Vilken tjejliga! De små skruttorna har skött sig exemplariskt hela dagen, tack och lov.
Och jag då? Jo, jag har verkligen överträffat mig själv idag. Rattade för första gången någonsin en bil utomlands. Från Pisas flygplats ner till Grosseto, ca 15 mil. Gissa om jag är stolt? Så mycket ångest till ingen nytta alls, det gick ju finfint! Någon gång måste man våga. Jag har ju ändå haft körkort i 15 år...

Och så lite amning på det, jag är ju typ superwoman.

Vad innehåller barnmatsburkarna i Italien? Prosciutto såklart! 

Vädret är för övrigt kasst. Regn och 15 grader. Men det är okej. Vägarna hit ner alltså, vilken sagolik natur! Toscanas böljande kullar ger verkligen mersmak. Nu har vi en hel vecka på oss att lära känns landskapet lite bättre. 

Buena Notti!

1 kommentar:

FREEDOMtravel sa...

Haha, klart att de italienska bebisarna ska ha prosciutto! ;) Hoppas att ni har bra väder och slipper regn!