söndag 11 oktober 2015

Thailandsfeeling i Toscana

Igår möttes vi av grådis och regn. Idag är det andra puckar. Underbart väder, sol och en strand som lika gärna hade kunnat ligga i Thailand. Min mamma undrar vad vi ska där och göra, vi kan ju lika gärna bo här på Riva del Sole... Och jag måste erkänna att jag inte alls hade kunnat förvänta mig de här av Italien. Bilderna på stället där vi bor gör inte alls rättvisa till vyerna. Det är så kul att bli positivt överraskad! Det här är sista veckan innan de stänger ner för säsongen. Det är lugnt på området, men verkar ändå nästan fullbelagt. Mest tyskar i övre medelåldern, men också en och annan barnfamilj. 

Just nu sover hela gänget middag utom jag och Nelly (hm, borde det inte vara tvärtom?) Vi roar oss på terassen till ljudet av vågbrus och fågelsång. Julia har helt rätt: "Det här är livet!"

Inga kommentarer: