söndag 9 augusti 2015

Lugnet


Jag är så glad för de här bonusdagarna på Sturkö! Resan gick helt okej, vi kom fram 23:30 igår natt. 

Idag har vi åkt båt, barnen har fiskat, och så har vi haft finbesök från kompisar i Stockholm. Jag har badat (!), med 23 grader i vattnet var det nästan skönt... Solnedgången var lika vacker som vanligt. Jag får aldrig nog av den vyn!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Så himla härlig augusti. Vi håller tummarna för att det fortsätter :)

Annika/Resfredag sa...

Ja, men verkligen!

Louise sa...

Underbara sommarbilder! Fotot på S och J gör mig alldeles gråtmild. Dom är sååååå fina och snart är dom så stora att den här tiden är ett minne bloo-oh-oh-ott... Åh, Jag är så sjukt snart-börjar-skolan-igen-sentimental!!

Annika/Resfredag sa...

Jag är också sentimental. Men också lite spänd och förväntansfull inför en lång och härlig höst.