torsdag 30 juli 2015

Hemma!


Vi har nu lämnat de vykortsvackra omgivningarna på Sturkö (på bilden Uttorps Naturreservat) och är tillbaka i Nynäshamn igen. Det har varit en härlig månad. Jag räknade ut att jag har lämnat ön 4 (!) gånger på nästan en hel månad, nytt rekord tror jag. Jag ser liksom ingen anledning att åka i väg från det jag har längtat så mycket till under resten av året. Sebastian grät i går kväll när vi skulle åka "hem", han ville inte alls lämna sina kusiner. Och Julia, hon sa att hon vill flytta till Sturkö. Högsta betyg från barnen alltså!

Det må ha varit en något kylig juli, men Karlskrona har tydligen haft flest soltimmar i hela Sverige under sommaren. Jag har badat en ynka gång, vilket jag som badkruka ändå är ganska nöjd med. Nu väntar lite hemmahäng innan Tobias börjar jobba igen. Själv fortsätter jag min föräldraledighet i en hel massa månader till. Ser fram emot en lång höst!

3 kommentarer:

Monica sa...

Men usch, vad tomt det är här utan er! <3

Anonym sa...

Was für ein schönes Foto! Das könnte man gut auf so ein Stück Holz "drucken" - gaaaanz groß ( :
Fernweh!!!

Annika/Resfredag sa...

Usch ja Monnah, hur ska jag klara mig hela vägen till nästa sommar!? :(

J, visst är den fin? Monnah är fotograf, och bilden är tagen med min telefon - tro det eller ej!